Интензивни пигменти за вежди IB - Fashion Cosmetics

Отиване към съдържанието

Главно меню:

Swiss Color
Ново поколение IB пигменти
Новоразработените системи PFO (PIGMENT FLOW OPTIMIZING) от Swiss Color пигменти предлагат правилна консистенция за всички техники (Pixel, Shading, Ombre, Nano и Microblading 3D).

Ние оптимизирахме и усъвършенствахме суровия пигмент до качествен IB пигмент. За да отговорим на съвременните изисквания, в Швейцария ние подобрихме пигментите и изследвахме поведението им в кожата със своите различни своиства. След това проучване започнахме разработването на основата на нашите нови интензивни IB пигменти.

Процесът на усъвършенстване на пигмента се нарича PFO (PIGMENT FLOW OPTIMIZING) - оптимизиране на пигментния поток.

Благодарение на PFO получаваме гладка и кадифена мека цветна текстура, която улеснява и съкращава времето на процедурата. По този начин се намалява нараняването и проникването на иглата в кожата, което има положителен ефект върху оздравителния процес на кожата и намалява образуването на микро-корички. Поради това пигментите остават по-дълго в кожата и изглеждат изключително естествено.

IB пигментите са подходящи за следните техники:

  • Омбре
  • Пиксел
  • 3D нано
  • Дермопигментация (TRICHO)
  • Косъмчета
  • Микроблейдинг

Пигментът веднага се абсорбира от епидермиса и изглежда брилянтно дори през първите няколко дни. Малки корекции може да се извършат след 4 седмици, като често се налага да се компенсират само малки технически пропуски. Цветът перфектно се полага и абсорбиран в базалния слой клетки чрез тази PFO оптимизирана система.

Силно концентрираният пигмент има голяма плътност на цвета, което прави възможно насищането в най-горните слоеве на кожата. От значене е също е избраната техника на работа.

С правилната техника IB Pigments може да се използва за светлосенки.

Използвайки светлосенки, може да постигнете по-светъл нюанс - което дава "реален" ефект върху веждите и естествено подчертава формата им. С няколко повторения, може да се постигне по-силен и интензивен цвят.

Когато използваме техниката на "hair strokes" контролираме резултата чрез интензивността на поставяне на пигмента. При микроблейдинга се постига красив резултат само след едно нанасяне на пигмента. Цветът на косъмчетата е фин, а интензитетът на цвета зависи от избрания пигмент.

Техниките "Нано" и "hair strokes" също показват добри резултати само от едно нанасяне на пигмента, при условие че техниката на работа е адаптирана спрямо кожата. Типът кожа се анализира от стилиста и той трябва да подбере подходяща техника за прилагане на пигментите.

Накратко, оптимизираните ни пигменти улесняват специалиста и той бързо свиква да работи с тях, тъй като нашите пигменти са с много висока плътност на цветовете. Това води до мечтаните резултати дори след първото им приложение, независимо от избраната техника на работа (апаратен или ръчен метод).

Препоръчваме средна скорост на машината между 90 и 110. Специалния разредител за IB пигменти може да се използва за получаване на светлосенки - той разрежда пигмента, но не влияе на наситеността му.
 
Copyright 2018. All rights reserved.
Назад към съдържанието | Назад към главното меню