ПЕРМАНЕНТЕН ГРИМ - Fashion Cosmetics

Към съдържанието

ПЕРМАНЕНТЕН ГРИМ

АКАДЕМИЯ

АКАДЕМИЯ ПО ПЕРМАНЕНТЕН ГРИМ

Академия по перманентен грим
ПРОФЕСИОНАЛИЗМЪТ ЗАПОЧВА С ОБРАЗОВАНИЕТО

В нашата академия работим със сертифицирани преподаватели от академията на Swiss Color® в Тирол. Ние вдъхновяваме нашите курсисти с нашата образователна програма на международно ниво и практическо обучение с най-добрите продукти. Непрекъснатото внедряване на най-новите технологии и иновации ни позволява да осигурим най-високо ниво на обучението, което предлагаме. Редовното посещение на обучения, семинари и допълнителни обучения ви позволява да реагирате бързо на текущите тенденции и иновации.
ОБУЧИТЕЛНИ ПРОГРАМИ
Базово обучение за перманентен грим
Основно обучение по перманентен грим
Целева група:
Всеки, който иска да се обучи за професионален PMU стилист.
Описание:
В основното обучение на PMU ще научите как да провеждате консултация с клиента, основата на процедурите за перманентен грим (очна линия, вежди, устни). Освен това ще научите важни стъпки, като правилен предварителен дизайн, избор на цвят и картридж модул, както и техники за пигментиране, за да постигнете професионални резултати и да можете да работите безопасно.
Основно обучение по микроблейдинг
Основно обучение по микроблейдинг
Целева група:
Всеки с или без познания по перманентен грим.
Описание:
Микроблейдингът предлага още една възможност за трайна пигментация на веждите. В нашия основен курс опитен обучител на Swiss Color® MB ще ви запознае с професионалното боравене с писалки и игли за микроблейдинг. Каква е разликата с перманентния грим? Какви пигменти могат да се използват? Какви предимства предлагат нашите иновативни пигменти Swiss Color®?
Парамедицинска микропигментация
Парамедицинска микропигментация
Целева група:
PMU или MB стилисти с поне една година практически опит.
Описание:
Специализирани сегменти за обучение, включително пигментация на ареола, премахване на белези и пигментация на скалпа (трихо). На това обучение ще научите как да избирате правилните пигменти за вашите клиенти. Кои хигиенни модули и техники за пигментиране са идеални за използване. Работите с международни тренери със специализирани познания в малки учебни групи.
© 2023 Fashion Cosmetics. Всички права запазени
Назад към съдържанието