Услуги - Fashion Cosmetics

Отиване към съдържанието

Главно меню:

Show Make Up
Show Make Up by Fabio de Stefano
Театър / Филми / Телевизия / Коса и грим

Изкуството грим е от съществено значение във всички области на развлечение, от кино до мода, от театър да телевизия ... засилва изразителността на лицето, изразява личността, подчертават чара на една жена и елементите на тази извънредна алхимия са три: техника, въображение и цвят!
Show Make Up by Fabio de Stefano
Стилове грим: модерен, за специални събития

Show MakeUp сътрудничи с телевизии, продукции, театри, рекламни агенции, панаирни организации и агенции за модели, но също така е създадена специална зона, посветена изцяло на булки с различни решения за безупречен външен вид, създадена от истински професионалисти в сферата на красотата.
Гримът ще бъде предшестван от внимателно проучване на лицето Ви, за да се разбере на кои черти да се наблегне и да се коригират всички несъвършенства.
Beauty Show Make Up by Fabio de Stefano
Академия по грим | Професионална козметика и козметични инструменти
Да бъдеш гримьор означава да съчетаеш артистичната си чувствителност и детайлите. Създаване на личен и разпознаваем стил, експериментиране със стиловете на различни епохи, познания за тенденциите, които определят идеала за красота на нашето време и след това да се потопиш в "света на специалните ефекти", от състаряването до създаването на рани ... всичко това ви очаква, когато решите вашата страст  да се превърне във ваша професия!
Show Make Up by Fabio de Stefano
 
Copyright 2018. All rights reserved.
Назад към съдържанието | Назад към главното меню