Изкуствени мигли - Fashion Cosmetics

Отиване към съдържанието

Главно меню:

Мигли
Мигли
Какво представляват изкуствените мигли?


Удължаването и сгъстяването подобрява формата на естествените мигли при хора, които имат тънки или разредени мигли. Визуално могат да се коригират паднали клепачи. По този начин се отваря погледа, премахва се уморения вид на лицето и излъчва повече женственост и младост. С този метод се подчертава погледа, придава се дълбочина и дори най-тънките и редки мигли придобиват обем и плътност. Лицето придобива младост, нежност и очарование. Прилагането на този метод е изкуство и изисква голяма прецизност.
В голяма част от естетичните центрове през 2014 г. за първи път навлиза и техниката за поставяне на мигли известна още като "RUSSIAN VOLUME" или "3D Effect". Предлага се широка гама от възможности за клиенти, които искат по-мек и по-естествен вид. Един от начините е поставянето на 3D мигли. Този метод все повече набира популярност и е предпочитан сред хора, които искат тази революционна техника. Тя предизвиква нашата креативност и отваря безкрайни възможности за нашите клиенти.
Поставянето на мигли е много голямо удобство и предимство за хора, които искат да изглеждат перфектно, но нямат достатъчно време. Цялостната визия се променя и погледът засиява.
 
Copyright 2018. All rights reserved.
Назад към съдържанието | Назад към главното меню