Корекция на Перманентен грим - Fashion Cosmetics

Отиване към съдържанието

Главно меню:

Swiss Color
SC colorX & SC colorLight


Какво бихте направили ако перманентният грим или микроблейдингът не е такъв, какъвто сте очаквали или ако той се е променил с течение на времето? С нашите продукти SC colorX и SC colorLight на базата на патентована млечна киселина можете напълно да премахнете или изсветлите перманентен грим или микроблейдинг без да се налага използването на лазер. Този метод на работа може да бъде научен от сертифицирани Swiss Color® тренери и след това може да бъдат закупени необходимите продукти за работа.

Предимства на SC colorX и SC colorLight

Терапията със SC colorX или SC colorLight се извършва с помощта на Swiss Liner машина за перманентен грим, с която се обработва необходимата част от епидермиса. След това подходящото решение - SC colorX или SC colorLight, се нанася върху подготвената повърхност на кожата с помощта на микро четка и внимателно се масажира.
Поради голямата разлика в pH, продуктът въздейства на така наречените макрофаги, които обвиват пигмента в кожата и ги разтварят, което позволява пигментът да се освободи и да излезе на повърхността на кожата. Когато използвате SC colorX, до 100% от пигментите могат да бъдат разтворени. SC colorLight, от друга страна, има изсветляващ ефект благодарение на патентованата млечна киселина, която позволява корекция, например при много тъмни вежди.
Преди / След процедура по изсветляване:
 
Copyright 2018. All rights reserved.
Назад към съдържанието | Назад към главното меню