Машина за перманентен грим Swiss Liner TOP Sensi Drive - Fashion Cosmetics

Отиване към съдържанието

Главно меню:

Swiss Color > Машини за перманентен грим
Swiss Liner TOP sensi drive
Swiss Liner TOP Sensi drive
Една машина - много възможности
Новата Swiss Liner TOP Sensi drive машина предлага най-високото ниво на безопасност, хигиена, оптимални резултати и е най-доброто техническо решение на пазара. Вашата работа ще бъде по-приятна, а резултатите по-красиви и по-точни. Новата Swiss Liner TOP Sensi drive осигурява постоянна точност на най-високо ниво. С нея Вие имате възможност да изберете между няколко функции. Независимо дали искате да правите перманентен грим или да използвате "cool spot" за охлаждаща терапия, а също така да използвате накрайника за мезо терапия.

Със "Sensi drive" системата е възможно да се отговори прецизно на всички потребности. Скоростта на иглата се контролира автоматично, така че да се предотврати прекомерно дълбоко проникване или разкъсване на кожата. Устройството работи в оптимален диапазон на скоростта. Фукнционирането се контролира на 2 степени. -2 за приятен и мек резултат, докато +2 води до по-богати и интензивни контури. Може да променяте това поотделно в зависимост от техниката, която използвате или зоната, в която работите. Новите стерилно опаковани TOP хигиенни картридж системи осигуряват чиста, точна и бърза работа. Когато отстранявате картридж системата от машината, иглата се прибира автоматично навътре. По този начин се елиминира рискът от нараняване и инфекция от използвана игла (HIV, HBV).

Благодарение на техническия прогрес, устройството Swiss Liner TOP Sensi drive Ви показва кой от хигиенните модули използвате в момента и показва върху кои области от кожата може да работите с него. Той предлага възможността да избирате измежду 10 различни фабрично зададени настройки, зададени по подразбиране. Функцията "COOL" позволява включване на устройството COOL SPOT. С него може да правите охлаждаща терапия, преди или след перманентен грим. Температурата може да се избира индивидуално.

Новата Swiss Liner TOP Sensi drive е съвместим с приставките за MESO терапия. Специално разработените мезо модули вкарват хиалуронова киселина в кожата. Концепцията Lift MESO Ви кара да изглеждате с години по-млад.

Предимства:

  • Функцията "Sensi drive" измерва съпротивлението на кожата
  • Идеален за проблемна кожа в козметичната и медицинската сфера
  • Охлаждаща терапия с COOL SPOT
  • Съвместим с хигиенните модули MESO TOP
  • Позволява Ви да рисувате най-фини косъмчета
  • Автоматично разпознава модула, който е включен
  • Широк диапазон на регулиране на скоростта на иглата в секунда


 
Copyright 2018. All rights reserved.
Назад към съдържанието | Назад към главното меню