Show Make Up HD - Fashion Cosmetics

Отиване към съдържанието

Главно меню:

Show Make Up
HD фиксираща пудра
Фиксиращата HD пудра има изключително копринена текстура и се използва като финална стъпка в грима, за да го защити и удължи неговата трйност. Използва се за плавно преливане и избягване на "ръбове" в грима. Осигурява леко матов ефект и хомогенизира грима. Предпазва от лъщене.
HD фон дьо тен
Този фон дьо тен е идеалното съчетание между грижа за кожата и грим. Осигурява качествена ежедневна терапия, която омекотява бръчките, минимиза и изглажда несъвършенствата и предпазва от агресивните атмосферни влияния.
Специално посветена на зрялата кожа (+45), която се нуждае от по-голяма защита, по-дълбока хидратация и интензивно анти-радикално действие. Тази текстура предпазва кожата
от замърсяване и атмосферни агенти с повторно активиращо стимулиращо действие.
Наличието на специфични активни съставки гарантира прогресивни резултати. Намалява признаците на стареене, кожата изглежда по-спокойна и възвръща своята естествена еластичност и сила, като дава нова енергия.
HD основа с блясък
Изключително нежна и гъвкава текстура, която се нанася много лесно върху кожата и я прави незабавно гладка и кадифена.
Изисканата формула обгръща кожата, без да създават петна. Цветът е невероятно естествен и деликатен, за здравословен ефект "bonne-mine" от мат до прозрачен.
Не съдържа: консерванти и парфюми.
HD спирала
Кремообразна формула, която покрива миглите с тънък филм.
Осигурява добро оформяне и удължаване на миглите и придава обем. Удължаването се постига с използването на две различни високоефективни съставки в спиралата.
Добавен е екстракт от естествен чай, който гарантира защитата на миглите.
Специален компактен фон дьо тен
Основа, характеризираща се с лесно нанасяне и перфектно смесване. Прави кожата да изглежда сияйна и хомогенна, а блаодарение на добавените естествени восъци, гарантира комфорт през целия ден. Витамин Е подхранва и забавя стареенето на кожата и й осигурявя постоянен и хомогенен цвят.
 
Copyright 2018. All rights reserved.
Назад към съдържанието | Назад към главното меню