СТАРТОВ КОМПЛЕКТ - Fashion Cosmetics

Към съдържанието

СТАРТОВ КОМПЛЕКТ

ПЕРМАНЕНТЕН ГРИМ > МИКРОБЛЕЙДИНГ
Комплект за микроблейдинг


Микроблейдинг
стартови комплекти

Висококачествена селекция от продукти Swiss Color® MB, перфектно съобразени с вашите бизнес изисквания.
Swiss Color® началните комплекти са най-лесният начин да започнете свой собствен бизнес с микроблейдинг. Ние предлагаме практично подбрана палитра от нашите MB продукти както за стартиращи, така и за утвърдени PMU артисти. Включено е всичко, от което се нуждаете за вашите процедури с микроблейдинг, от молива за контура до линийката за вежди и други. Swiss Color® пигментите за вежди могат да се регулират, за да отговарят на вашите индивидуални процедури с микроблейдинг, като добавите 902 Pigment Performer, като по този начин ги направите по-кремообразни. Добавете 901 Pigment Solution и ще откриете, че консистенцията на пигментите е разредена и следователно перфектна за всички техники за shading и powder.
МИКРОБЛЕЙДИНГ СТАРТОВ КОМПЛЕКТ

Микроблейдинг стартов комплект PRO
Startset Microblading PRO
Съдържа всички основни инструменти за успешен старт във вашия собствен микроблейдинг бизнес. Предлагайки най-високо съотношение цена/качество, този комплект се предлага с 2 химикалки за микроблейдинг и богата селекция от Swiss Color® пигменти за вежди, 902 Pigment Performer, микро игли, наред с други неща, които ще са Ви от полза в процеса на работа.РАЗВИТИЕ НА ВАШИЯ БИЗНЕС

Ние предлагаме перфектно подбрани базови комплекти, пригодени за стартиращи артисти, както и за развиващи се микроблейдинг професионалисти.
ВСИЧКО, ОТ КОЕТО СЕ НУЖДАЕТЕ

Всички инструменти, от които се нуждаете, удобно събрани в една кутия за безпроблемно изживяване.
КАЧЕСТВО И СТИЛ

Нашата висококачествена селекция от продукти Swiss Color® убеждава чрез функционалност и елегантен дизайн.
© 2023 Fashion Cosmetics. Всички права запазени
Назад към съдържанието