ЛЕПИЛА ЗА МИГЛИ - Fashion Cosmetics

Към съдържанието

ЛЕПИЛА ЗА МИГЛИ

МИГЛИ
Супер бързо съхнещо черно лепило
Super Fast Strong Setting Black Glue 10 ml.
Това лепило е само за професионална употреба! Бързото му време за съхнене (1-2 секунди) го прави идеално за висококвалифицирани и бързи техници. Лепилото е силно и има невероятна издръжливост от 6-7 седмици. Вашите клиенти ще почувстват, че наистина получават най-добрите мигли, които издържат дълго време. Това черно супер бързо съхнещо лепило със зелена капачка е без латекс, което се произвежда при най-високи стандарти за управление на качеството. Характеристиките на лепилото го правят идеален избор за квалифицирани професионалисти за удължаване на мигли. Лепилото е САМО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА. НЕ Е ЗА САМОСТОЯТЕЛНО ПРИЛАГАНЕ!
10 мл
Силно дълготрайно черно лепило
Power Black Long Last Glue 10 ml
Това дълготрайно черно лепило с лилава капачка (най-популярното и продавано лепило) е подходящо за класически и обемни мигли. Това е силно и дълготрайно, проектирано с малко по-бавно време за съхнене от другите наши лепила и помага при работа в зони с по-висока влажност. По-дългото време за съхнене (5-6 секунди) осигурява повече комфорт при работа с лепилото. Това лепило е дълготрайно (4 седмици). Работи най-добре в работно пространство с температура 18-25°C и влажност 50~60.
НЕ Е ЗА САМОПРИЛОЖЕНИЕ!
САМО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА!
10 мл
НОВО! Експресно черно лепило
Express Glue Black 10 ml
Експресно лепило (лепило със синя капачка) – е едно от най-популярните ни лепила. То е силно, бързо изсъхващо и дълготрайно лепило, но наред с това има слаба миризма. Бързото му време за съхнене 3-4 секунди го прави подходящо за висококвалифицирани майстори на мигли, с бързо време за съхнене, което допринася за бързината на процедурите за удължаване на мигли. Основните характеристики на това лепило са МАЛКО ИЗПАРЕНИЕ и ПО-МАЛКО ДРАЗНЕНЕ. Неговата нова формула ви дава възможност да използвате лепило с по-ниско ниво на изпарения и по-малко дразнене, като същевременно запазвате кратко време за съхнене, притежавате същата гъвкавост и подобрено задържане на миглите.
НЕ Е ЗА САМОПРИЛОЖЕНИЕ!
САМО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА!
10 мл
Бързо съхнещо черно лепило
Fast Setting Black Glue 10 ml
Бързо съхнещото черно лепило с червена капачка е подходящо за класически и обемни мигли. Това е силно и дълготрайно лепило с много бързо време на съхнене, което създава първокласно залепване с издръжливост до 5-6 седмици, което позволява на вашите клиенти да се наслаждават по-дълго на своите класически или обемни мигли. Това лепило е подходящо за професионалисти, които работят бързо. Времето за съхнене на лепилото е 3-4 секунди.
НЕ Е ЗА САМОПРИЛОЖЕНИЕ! САМО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА!
10 мл
Силно лепило със слаба миризма
Power Low-odors Glue 10 ml
Това силно и дълготрайно лепило е подходящо за класически и обемни мигли. Лепилото е със слаба миризма, което го прави подходящо и за чувствителни клиенти и намалява рисковете при работа с алергичните клиенти. Формулата му минимизира потенциала от дразнене, алергия, изпарения или миризма. Издържа до 4-5 седмици. Времето за съхнене на това лепило е 4-5 секунди. Идеален избор за поставяне на мигли от професионалисти със средно ниво на умения. НЕ Е ЗА САМОПРИЛОЖЕНИЕ! САМО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА!
10 мл
Ремувър за мигли
Gel Glue Remover
Gel Glue Remover се използва за разтваряне на лепилото върху удължените мигли. Предимството му е консистенцията и формулата - гелообразният продукт за отстраняване на лепило не капе и не се стича в очите. Може да се използва с всички наши лепила. За най-добри резултати нанесете с микрочетка. Нашият гел за премахване на лепило е с много бързо действие и неговата супер активна формула помага за по-бързото разтваряне на лепилото за мигли. Формулата му предлага по-ефективно премахване на миглите, което ще направи работата ви с клиенти по-лесна и по-бърза. В допълнение, формулата на гела предотвратява разнасянето на ремувъра и контакта с очите на вашите клиенти. Само малко количество е достатъчно за премахване на удължените мигли. Съхранявайте на хладно. САМО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА!
10 мл
Обезмаслител
Обезмаслител
Премахва протеините, мазнините и замърсяването от естествените мигли преди удължаване на мигли. Подобрява залепването и издръжливостта на лепилото. Само за професионална употреба!
СРАВНИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ЛЕПИЛАТА ЗА МИГЛИ
лепилоцвятвреме за изсъхванеиздръжливостпрепоръчителна температурапрепоръчителна влажносттехникаподходящо за

черен0,5-1 сек
6-7 седмици
18-25°C50~60%
косъм по косъм и обемни техники
професионалисти

черен
3-4 сек
3-4 седмици
18-25°C
30~60%
косъм по косъм и обемни техники
напреднали

черен
1-2 сек
6-8 седмици
18-25°C
30~60%
косъм по косъм и обемни техники
професионалисти

черен
2-3 сек
4-5 седмици
18-25°C
30~60%
косъм по косъм и обемни техники
много напреднали

черен
5-6 сек2-3 седмици
18-25°C
30~60%
за начинаещинапредналиОТЛИЧНА ИЗДРЪЖЛИВОСТ


САМО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА


ПОДХОДЯЩИ ЗА РАЗЛИЧНИ ТЕХНИКИ

БЕЗ ФОРМАЛДЕХИД


© 2023 Fashion Cosmetics. Всички права запазени
Назад към съдържанието