ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ - Fashion Cosmetics

Към съдържанието

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ

ПЕРМАНЕНТЕН ГРИМ > ПИГМЕНТИ
Помощни продукти за перманентен грим


Допълнителни продукти

За първи път в света - променете консистенцията на цвета на Вашия пигмент според нуждите за всички PMU техники и микроблейдинг.
Най-голямата световна новост на Swiss Color®: Ние предлагаме възможност за адаптиране на цветовата консистенция на нашите пигменти към всички области на приложение на перманентния грим и микроблейдинг! С 901 Pigment Solution всички цветове могат да бъдат разредени за специални техники powder или shading. Увеличете вискозитета на вашите PMU пигменти, за да създадете подходящ за микроблейдинг пигмент. Потокът е оптимално регулиран благодарение на добавянето на 902 Pigment Performer.
901 PIGMENT SOLUTION


901 PIGMENT SOLUTION

901 Pigment Solution се използва за разреждане на всички пигменти Swiss Color®. Всички пигменти Swiss Color® могат да бъдат перфектно модифицирани чрез добавяне на разтвора, за да се създаде по-тънка консистенция за пигментиране. Интензитетът на цвета не се променя чрез добавяне на разтвора! Стилистите на PMU предпочитат по-тънка консистенция на пигментите за тренд техники като Ombré Lips, Pixel, Powder и Pearl Lips, както и за shading на вежди.
902 PIGMENT PERFORMER

902 PIGMENT PERFORMER

Swiss Color® създаде първия в света такъв продукт! Течността на цвета на нашите PMU пигменти се трансформира в по-гъста, кремообразна и пастообразна консистенция за микроблейдинг, както се изисква за тази техника на работа. В зависимост от типа кожа и техниката, цветът на пигмента може да бъде персонализиран. Swiss Color предлага това предимство благодарение на новоразработения Performer. За PMU стилисти, които предпочитат кремообразна консистенция за машинна пигментация, Performer може да се добави в малки количества към всеки пигмент Swiss Color®.

903 PIGMENT VITALIZER


903 PIGMENT VITALIZER

903 Pigment Vitalizer придава на пигментите допълнителна еластичност и блясък. Прави цвета на пигмента по-мек и приятен на допир. Стабилността на цвета и интензивността на желания нюанс на пигмента не се променя. Също така помага на пигмента в контейнера да не изсъхва толкова бързо. 903 Pigment Vitalizer може също да се използва в комбинация с 901 Pigment Solution и 902 Pigment Performer.

904 PIGMENT SEALER


904 PIGMENT SEALER

904 Pigment Sealer от Swiss Color® осигурява перфектния завършек за третиране на устни и вежди и се нанася с микрочетка директно след процедурата. По този начин новопигментираният перманентен грим се запечатва и се предотвратява проникването на бактерии. Образуването на корички/струпеи е значително намалено.

© 2023 Fashion Cosmetics. Всички права запазени
Назад към съдържанието